M-Wall is er voor elk renovatie project

M-Wall producten zijn een bewezen probleemoplosser in renovatieprojecten waarbij budget, snelheid, detailleringen en kwaliteit belangrijke uitgangspunten zijn. Onze muur, hoek en deur bescherming bieden de te renoveren ruimte een complete bescherming met een strakke uitstraling. Wat uw renovatieproject ook is, met de kwaliteitsproducten van M-Wall vindt u er altijd wel eentje die past bij uw project.

 

De oplossing voor uw renovatieproject

Bij de ontwikkeling van onze producten hebben we niet alleen gefocust op producteigenschappen, een optimale verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid, maar ook op de specifieke (detaillerings)problemen die opdrachtgevers in renovatieprojecten moeten ondervangen. Met onze 2 mm dikke panelen kunnen we zorgruimtes compleet en in een hoog tempo in-situ renoveren, zonder dat problemen met deur-, vloer- en plafondaansluitingen ontstaan.

Onze producten zijn een uitkomst voor low én high care omgevingen. Onze producten worden dan ook breed ingezet in openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, cleanrooms, kantoren, vliegvelden horecagelegenheden en verzorgingstehuizen.

 

De voordelen van M-Wall

Doordat we zeer schoon werken, zijn afsluiting van filtersystemen, lastige afdekprocessen en hervalidaties niet aan de orde. Hierdoor kan flink bespaard worden op de renovatiekosten. In ons magazijn ligt gemiddeld 10.000 tot 12.000 m² standaard panelen op voorraad, waardoor we steeds snel kunnen acteren. Wij bieden voor elke ruimte de beste oplossing met onze hoogwaardige producten.

Ook zijn de oppervlakken eenvoudig te reinigen. Een belangrijke voorwaarde van een high care omgeving. Alle materialen van M-Wal zijn ontwikkeld met het oog op veiligheid, snelheid én gemak. De unieke samenstelling van onze producten garandeert een veilige en snelle reiniging van het oppervlak met minimaal gebruik van schoonmaakmiddelen.

 

M-Wall: dé specialist voor hoogwaardige wandbekleding

Op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor zowel low- als high care omgevingen, is M-Wall de specialist. De unieke concepten die zij creëren passen perfect bij de vraagstukken van de klant. Deze producten van M-Wall worden gecreëerd met de vraagstukken van de klant en opdrachtgever in het achterhoofd, maar er wordt ook gefocust op optimale verwerkbaarheid, producteigenschappen en milieuvriendelijkheid. Voor elke ruimte biedt M-Wall een innovatieve en dynamische oplossing.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Renovatie
Renovatie
Foto met wandafwerkingen.
Foto met wandafwerkingen.