Hoekbescherming

Hoekbescherming van M-Wall; een combinatie van duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. Onze professionele hoekbescherming is de ideale keuze voor uiteenlopende ruimtes – van ziekenhuizen en kantoren tot hotels en verzorgingstehuizen. Onze oplossingen zijn ontworpen om uw ruimtes te beschermen tegen alledaagse slijtage, terwijl ze tegelijkertijd een aantrekkelijke uitstraling bieden.

Professionele hoekbescherming van M-Wall

Een ruimte met blijvende, mooie uitstraling én eenvoudig onderhoud. Door professionele hoekbescherming toe te passen krijgt u dit gemakkelijk voor elkaar! Ideaal voor gemeenschappelijke ruimten in ziekenhuizen, kantoren, stations, hotels en bijvoorbeeld verzorgingstehuizen.

Met hoekbeschermers voorkomt u beschadigingen

In ruimtes waar u cliënten, gasten of klanten ontvangt is vaak veel bedrijvigheid. Bezoekers met rolstoelen, kleine kinderen die rondrennen, containers die worden verplaatst. Ofwel ruimten waarin wordt geleefd.

Om te voorkomen dat keurig afgewerkte ruimtes er binnen no-time weer vervallen uitzien, biedt een hoekbeschermer de ideale oplossing. Het is een effectieve en veilige manier om uw ruimtes te beschermen tegen dat wat komen gaat.

Hoekbescherming passend binnen diverse ruimtes

Onze hoekbeschermers zijn voor verschillende soorten ruimtes een ideale oplossing. Bij M-Wall begrijpen we maar al te goed dat verschillende ruimtes ook verschillende behoeften hebben. Zo hebben we uiteenlopende soorten op voorraad.

Hoekbeschermer model CS01 grijs
Muurbescherming van M-Wall.
Gang met muurbescherming.
Hygiënische wandafwerking
Wand- en deurbescherming van M-Wall.

Professionele hoekbescherming van M-Wall

M-Wall Basic oplossingen

M-Wall Basic

M-Wall Basic is een innovatieve en economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De PC/ABS formulering is chloride- en broom vrij, voldoet aan de strenge EN 13501 brandklasse en bereikt een B-s1-d0 certificaat.

M-Wall Protect - Banner

M-Wall Protect

M-Wall Protect is een innovatieve, efficiënte en kostenbesparende oplossing voor wandbescherming. De eerste PET-G wandbescherming welke vrij is van BPA (Bisphenol A), met een hoge chemische bestendigheid en een natuurlijke uitstraling.

Hoekbeschermer model CS02 off white

M-Wall Corner

M-Wall Protect is een innovatieve, efficiënte en kostenbesparende oplossing voor wandbescherming. De eerste PET-G wandbescherming welke vrij is van BPA (Bisphenol A), met een hoge chemische bestendigheid en een natuurlijke uitstraling.

Muurbescherming van M-Wall.

M-Wall Hygienic

M-Wall Hygienic biedt een homogene, weekmaker- en emissievrije PVC-wandbescherming. Het is chemisch bestendig en actief antibacterieel, waardoor risicovolle bacteriën zoals MRSA zich niet kunnen verspreiden en binnen 24 uur afsterven.

Geschikt voor verschillende soorten ruimtes

Keurig afgewerkte uitstraling

Mooi verwerkt in de ruimte

Beschermt tegen onverwachte schade

Hoekbeschermers als onderdeel van het interieur

Bij M-Wall streven we ernaar om hoekbeschermers zo mooi mogelijk in een ruimte te verwerken. Het idee dat protectie alleen een klinische en kille uitstraling heeft is verleden tijd. Door met kleuren en mooie materialen te werken maken wij het deel van uw interieur!

Een populaire optie binnen verschillende branches zijn de hoekbeschermers rvs. Maar er is meer mogelijk! Zo passen we ook hoekbeschermers zonder lijm toe en heeft u de keuze om hoekbeschermers door te laten lopen over de muur. Op deze manier maakt u het onderdeel van de ruimte. Dit is voor het oog een mooie optie, maar heeft ook een toegevoegde waarde. Het biedt bij ruimtes die volledig gereinigd moeten worden een ideale oplossing.

Bij M-Wall maken we de hoeken op maat. De platen worden thermisch gebogen en passend verwerkt in de ruimte. Hierdoor heeft u altijd de keuze om de hoekbescherming optisch niet op te laten vallen. Daarnaast bieden we de M-Wall Corner, ons kant-en-klare hoekbeschermers, aan. Deze optie is perfect voor wie direct een kwalitatieve oplossing zoekt zonder de noodzaak voor maatwerk.

M-Wall Corner CS-01 off-white

Download onze brochure

M-Wall regelt het voor u!

Voor iedere ruimte en iedere projectvraag bieden wij een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Kom met ons in contact. Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze overige werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!