Hoekbescherming

Professionele hoekbescherming van M-Wall

Een ruimte met blijvende, mooie uitstraling én eenvoudig onderhoud. Door professionele hoekbescherming toe te passen krijgt u dit gemakkelijk voor elkaar! Ideaal voor gemeenschappelijke ruimten in ziekenhuizen, kantoren, stations, hotels en bijvoorbeeld verzorgingstehuizen.

Met hoekbeschermers voorkomt u beschadigingen

In ruimtes waar u cliënten, gasten of klanten ontvangt is vaak veel bedrijvigheid. Bezoekers met rolstoelen, kleine kinderen die rondrennen, containers die worden verplaatst. Ofwel ruimten waarin wordt geleefd.

Om te voorkomen dat keurig afgewerkte ruimtes er binnen no-time weer vervallen uitzien, biedt een hoekbeschermer de ideale oplossing. Het is een effectieve en veilige manier om uw ruimtes te beschermen tegen dat wat komen gaat.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  Afdeling met mooie wandbekleding.
  Muur
  Muur

  Hoekbescherming passend binnen diverse ruimtes

  Onze hoekbeschermers zijn voor verschillende soorten ruimtes een ideale oplossing. Bij M-Wall begrijpen we maar al te goed dat verschillende ruimtes ook verschillende behoeften hebben. Zo hebben we uiteenlopende soorten op voorraad.

  M-Wall Hygienic

  Deze actief antibacteriële hoekbescherming is perfect toepasbaar in de gezondheidszorg. Met brandklasse B-s2,d0 is deze hoekbeschermer erg veilig. Daarnaast biedt de M-Wall Hygienic een hoge chemische bestendigheid.

  M-Wall Protect

  De Pet-G hoekbeschermer is vrij van BPA’s en heeft een brandklasse van B-s1,d0. De M-Wall Protect voldoet aan de strenge eisen binnen de HACCP normen. Dat maakt hem ideaal voor horeca ruimtes, kantoren, onderwijsinstellingen en gemeenschappelijke ruimtes binnen de VvE.

  M-Wall Basic

  Innovatief en economisch. Wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend, chloride- en broom vrij, voldoet aan  de strenge EN 13501 brandklasse en bereikt een B-s1-d0 certificaat. Toepasbaar in o.a. ziekenhuizen, zorgcentra, onderwijsinstellingen, luchthavens en opslagruimtes.

  Geschikt voor verschillende soorten ruimtes

  Keurig afgewerkte uitstraling

  Mooi verwerkt in de ruimte

  Beschermt tegen onverwachte schade

  Hoekbeschermers als onderdeel van het interieur

  Bij M-Wall streven we ernaar om hoekbeschermers zo mooi mogelijk in een ruimte te verwerken. Het idee dat protectie alleen een klinische en kille uitstraling heeft is verleden tijd. Door met kleuren en mooie materialen te werken maken wij het deel van uw interieur!

  Een populaire optie binnen verschillende branches zijn de hoekbeschermers rvs. Maar er is meer mogelijk! Zo passen we ook hoekbeschermers zonder lijm toe en heeft u de keuze om hoekbeschermers door te laten lopen over de muur. Op deze manier maakt u het onderdeel van de ruimte. Dit is voor het oog een mooie optie, maar heeft ook een toegevoegde waarde. Het biedt bij ruimtes die volledig gereinigd moeten worden een ideale oplossing. Bij M-Wall maken we de hoeken op maat. De platen worden thermisch gebogen en passend verwerkt in de ruimte. Hierdoor heeft u altijd de keuze om de hoekbescherming optisch niet op te laten vallen.

  M-Wall Hygienic
  Dark Grey 16.7015

  M-Wall Hygienic
  Black 16.9005

  M-Wall Protect
  Moss 18.2327

  M-Wall Protect
  Sparrow 18.0093

  Download onze brochure

  M-Wall regelt het voor u!

  Wij bieden een passende oplossing voor iedere ruimte en iedere projectvraag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem contact met ons op. Of wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!