Muurbescherming

Muurbescherming van M-Wall, ideaal voor elke ruimte. Houd uw muren schadevrij en stijlvol met onze op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Perfect voor sectoren van gezondheidszorg tot horeca, M-Wall biedt duurzaamheid en esthetiek in één.

Muurbescherming van M-Wall

Schadevrije muren zijn een visitekaartje voor uw interieur. Ze stralen netheid en veiligheid uit. Met onze professionele muurbescherming hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ontsierende krassen of deuken in uw binnenmuren! De muurbeschermers van M-Wall zijn de perfecte oplossing om muren in topconditie te houden.

Onze muurbescherming is uiterst geschikt voor toepassing in uiteenlopende sectoren zoals de gezondheidszorg, retail, industrie, sport, onderwijs en natuurlijk de horeca. Dus of u nu eigenaar bent van een bruisend café, een drukke winkel, of de beheerder van een school of zorginstelling, onze muurbescherming biedt de uitkomst.

Met M-Wall muurbescherming blijven uw muren eruitzien alsof ze net zijn geschilderd, ongeacht het verkeer. Dus laat de trolleys, stoelen, en bruisende activiteiten maar komen – uw muren zijn er klaar voor!

Met muurbeschermers voorkomt u beschadigingen

Ieder pand met veel verkeer heeft baat bij passende muurbescherming. Een stootje tegen een muur is immers snel gebeurd. Denk aan beschadigingen ontstaan door algemene slijtage, maar ook door passerende bezoekers en het verplaatsen van karren of containers.

De juiste muurbescherming vermindert kans op schade en minimaliseert reparatie- en onderhoudskosten. Zo behoudt u langdurig een nette en veilige uitstraling van uw pand. Bovendien kan muurbescherming een aanvulling zijn op het design van uw wanden. Bij W-Mall kunt u desgewenst specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen laten ontwerpen.

Muurbescherming passend binnen diverse ruimtes

Iedere ruimte heeft andere behoeften, dat vraagt om muurbescherming op maat. Het assortiment van M-Wall bestaat uit diverse muurbeschermers die ieder voldoen aan belangrijke hygiëne- & veiligheidseisen. Zo bieden we een passende oplossing voor iedere ruimte in uiteenlopende sectoren.

Muurbescherming van M-Wall.
Gang met muurbescherming.
Hygiënische wandafwerking
Wand- en deurbescherming van M-Wall.

Professionele muurbescherming van M-Wall

M-Wall Basic oplossingen

M-Wall Basic

M- Wall Basic is een innovatieve en economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De PC/ABS formulering is chloride- en broom vrij, voldoet aan de strenge EN 13501 brandklasse en bereikt een B-s1-d0 certificaat.

M-Wall Protect - Banner

M-Wall Protect

M-Wall Protect is een innovatieve, efficiënte en kostenbesparende oplossing voor wandbescherming. De eerste PET-G wandbescherming welke vrij is van BPA (Bisphenol A), met een hoge chemische bestendigheid en een natuurlijke uitstraling.

Muurbescherming van M-Wall.

M-Wall Hygienic

M-Wall Hygienic biedt een homogene PVC-wandbescherming, vrij van weekmakers en emissies. Het is niet alleen chemisch bestendig, maar ook actief antibacterieel, waardoor risicovolle bacteriën zoals MRSA zich niet kunnen verspreiden en binnen 24 uur afsterven.

Muurbescherming voor diverse ruimtes

Eenvoudig onderhoud

Voldoet aan alle eisen

Zorgt voor een mooie uitstraling van de ruimte

Eenvoudig onderhouden en reinigen

Muurbescherming van M-Wall is makkelijk in onderhoud. Het is immers ontworpen om muren gemakkelijk en effectief te beschermen. Binnen muurbescherming bieden wij verschillende opties aan, ieder met zijn eigen eigenschappen die ontworpen zijn voor de ruimte waarin ze toepasbaar zijn.

Zo is M-Wall basic antibacterieel, eenvoudig te reinigen en goed bestand tegen diverse chemisch oplossingen en reinigingsproducten. M-wall protect heeft een zeer fijne oppervlaktestructuur en heeft een hoge chemische bestendigheid, waardoor vetten en oliën de wandpanelen niet zullen aantasten en het onderhoud nog lager ligt. Afhankelijk van uw wensen, kiest u op basis daarvan de juiste wandbescherming.

Voor iedere ruimte, bieden wij u een passende oplossing!

Muur

Download onze brochure

M-Wall regelt het voor u!

Voor iedere ruimte en iedere projectvraag bieden wij een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Kom met ons in contact. Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze overige werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!