Deurbescherming

Professionele deurbescherming van M-Wall

Om interieurschade in een pand te minimaliseren wordt vaak gedacht aan passende muurbescherming en hoekbescherming, maar ook deurbescherming mag zeker niet ontbreken. Schadevrije deuren geven een ruimte direct een nette, veilige uitstraling. De eenvoudig te onderhouden deurstootplaten van M-Wall zijn hiervoor de ideale oplossing!

Met deurbescherming voorkomt u beschadigingen

Deuren in openbare ruimten zoals ziekenhuizen, luchthavens, onderwijsinstellingen, musea en sportcentra zijn snel onderhevig aan schade. Iedere minuut passeert wel een bezoeker of personeel met trolleys, brancards, containers en andere apparatuur. Daardoor zijn deuren snel onderhevig aan krassen, stoten en andere beschadigingen.

Het toepassen van deurbescherming is een slimme manier om deze schade te voorkomen. Deurbescherming beschermt de deur tegen deze dagelijkse belasting. Een beschadigde deur geeft uw interieur direct een rommelige uitstraling. Met de juiste deurbescherming van M-Wall blijft de uitstraling van uw interieur intact.

Dit is eenvoudig te voorkomen met passende deurbescherming. Bijkomend voordeel is dat u zo de reparatie- en onderhoudskosten aan uw deuren laag houdt. Door te investeren in deurbescherming, kunt u veel van deze kosten voorkomen. Bovendien kan de levensduur van uw deuren aanzienlijk worden verlengd met de juiste deurbescherming.

 

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  Deurbescherming
  Gang van M-Wall
  Deurbescherming

  M-Wall Basic

  Deze innovatieve en economische deurbeschermer is toepasbaar in vrijwel iedere sector. Samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De PC/ABS formulering is chloride- en broomvrij, voldoet aan de strenge EN 13501 brandklassen en heeft een B-s1-d0 brandclassificatie.

   

  M-Wall Hygienic

  Onze actief antibacteriële deurbescherming is uiterst geschikt voor toepassing in de gezondheidszorg. Door de fijne structuur is de plaat niet glanzend, in hoge mate krasbestendig en eenvoudig te reinigen.” Daarnaast biedt de M-Wall Hygienic een hoge chemische bestendigheid.

   

  M-Wall Protect

  De PET-G wandbescherming, vrij van BPA (Bisphenol A) met brandklasse B-s1,d0. Voldoet aan de strenge eisen binnen de HACCP normen en is daarmee geschikt voor toepassing in o.a. industriële keukens, distributiecentra en de retail sector.

  M-Wall Basic
  Swirl 20.003

  M-Wall Basic
  Concrete 20.006

  M-Wall Hygienic Light Pistachio 16.9062

  M-Wall Hygienic
  Grey Cream 16.9002

  M-Wall Protect
  Off-White 18.0110

  M-Wall Protect
  Sparrow 18.0093

  Deurbescherming is geschikt voor diverse ruimtes

  Eenvoudig in onderhoud

  Voldoet aan alle kwaliteitseisen

  Beschermt deuren tegen schade van buitenaf

  Deurbeschermers op maat

  Om beschadigingen aan uw de deurbladen te voorkomen, adviseren wij om de M-Wall muurbeschermer toe te passen als deurschopplaat. De M-Wall Basic, M-Wall Hygienic en M-Wall Protect zijn op maat te maken om elke deur te beschermen tegen kras- en stootschade.

  Installatie van de deurschopplaten is erg eenvoudig en kan door uw eigen onderhoudsdienst worden verzorgd. Desgewenst leveren wij onze aanbevolen bevestigingsmaterialen mee.

  Download onze brochure

  M-Wall regelt het voor u!

  Wij bieden een passende oplossing voor iedere ruimte en iedere projectvraag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem contact met ons op. Of wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!