Deurbescherming

Deurbescherming van M-Wall combineert esthetiek met functionaliteit en biedt duurzame oplossingen om deuren in publieke ruimtes effectief te beschermen tegen slijtage. Deze essentiële beschermers dragen bij aan een verzorgde uitstraling en verminderen onderhoudskosten door de levensduur van deuren te verlengen.

Professionele deurbescherming van M-Wall

Om interieurschade in een pand te minimaliseren wordt vaak gedacht aan passende muurbescherming en hoekbescherming, maar ook deurbescherming mag zeker niet ontbreken. Schadevrije deuren geven een ruimte direct een nette, veilige uitstraling. De eenvoudig te onderhouden deurstootplaten van M-Wall zijn hiervoor de ideale oplossing!

Met deurbescherming voorkomt u beschadigingen

Deuren in openbare ruimten zoals ziekenhuizen, luchthavens, onderwijsinstellingen, musea en sportcentra zijn snel onderhevig aan schade. Iedere minuut passeert wel een bezoeker of personeel met trolleys, brancards, containers en andere apparatuur. Daardoor zijn deuren snel onderhevig aan krassen, stoten en andere beschadigingen.

Het toepassen van deurbescherming is een slimme manier om deze schade te voorkomen. Deurbescherming beschermt de deur tegen deze dagelijkse belasting. Een beschadigde deur geeft uw interieur direct een rommelige uitstraling. Met de juiste deurbescherming van M-Wall blijft de uitstraling van uw interieur intact.

Voordelen van duurzame deurbescherming

Dit is eenvoudig te voorkomen met passende deurbescherming. Bijkomend voordeel is dat u zo de reparatie- en onderhoudskosten aan uw deuren laag houdt. Door te investeren in deurbescherming, kunt u veel van deze kosten voorkomen. Bovendien kan de levensduur van uw deuren aanzienlijk worden verlengd met de juiste deurbescherming.

Hoekbeschermer model CS01 grijs
Muurbescherming van M-Wall.
Gang met muurbescherming.
Hygiënische wandafwerking
Wand- en deurbescherming van M-Wall.

Professionele deurbescherming van M-Wall

M-Wall Basic oplossingen

M-Wall Basic

M-Wall Basic is een economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De formulering is chloride- en broomvrij, voldoet aan de strenge EN 13501 brandklasse en bereikt een B-s1-d0 certificaat.

M-Wall Protect - Banner

M-Wall Protect

M-Wall Protect is een innovatieve, efficiënte en kostenbesparende oplossing voor wandbescherming. De eerste PET-G wandbescherming welke vrij is van BPA (Bisphenol A), met een hoge chemische bestendigheid en een natuurlijke uitstraling.

Muurbescherming van M-Wall.

M-Wall Hygienic

M-Wall Hygienic biedt een homogene, weekmaker- en emissievrije PVC-wandbescherming, chemisch bestendig en actief antibacterieel, waardoor risicovolle bacteriën zoals MRSA niet kunnen verspreiden en binnen 24 uur afsterven.

Geschikt voor verschillende soorten ruimtes

Keurig afgewerkte uitstraling

Mooi verwerkt in de ruimte

Beschermt tegen onverwachte schade

Deurbeschermers op maat

Om beschadigingen aan uw de deurbladen te voorkomen, adviseren wij om de M-Wall muurbeschermer toe te passen als deurschopplaat. De M-Wall BasicM-Wall Hygienic en M-Wall Protect zijn op maat te maken om elke deur te beschermen tegen kras- en stootschade.

Installatie van de deurschopplaten is erg eenvoudig en kan door uw eigen onderhoudsdienst worden verzorgd. Desgewenst leveren wij onze aanbevolen bevestigingsmaterialen mee.

Download onze brochure

M-Wall regelt het voor u!

Voor iedere ruimte en iedere projectvraag bieden wij een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Kom met ons in contact! Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze overige werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!