NICE TO MEET YOU!

Als specialist creëert M-Wall een uniek concept hoogwaardige wandbekleding. Innovatief en dynamisch, vanuit klant perspectief worden producten ontwikkeld voor een hoogwaardige wandafwerking.

Onze muurbescherming en hoekbescherming zijn ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht. Bij de ontwikkeling van onze producten hebben we niet alleen gefocust op product eigenschappen, een optimale verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid, maar ook op de specifieke (detaillerings)problemen die architecten en opdrachtgevers in projecten ondervinden.

Met onze product series bieden wij voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing.  Onze producten worden dan ook breed toegepast in cleanrooms, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kantoren, vliegvelden, hotels en restaurants.

Binnen onze M-Wall productlijnen heeft u keuze uit:

 

Basic

M-Wall Basic is eenvoudig te installeren als in elke ruimte als hoek, wand of deurbescherming. Voor ruimtes met een verhoogde kans op beschadigingen , is onze basiclijn een kostenefficiënte oplossing. Denk hierbij aan ruimtes zoals distributiecentra, vliegvelden, cleanrooms, onderwijsinstellingen, zorgcentra zoals verzorgingstehuizen en opslagruimtes.

 

Protect

M-Wall Protect heeft een hoge brandklasse die uitermate geschikt is voor toepassing in evacuatiegebieden in openbare gebouwen zoals onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, musea, hotels en luchthavens. Daarnaast is M-Wall Protect 100% recyclebaar. Als de keuze is gemaakt om wandbescherming toe te passen in cleanrooms en gecertificeerde ruimten, dan kunnen diverse details gedetailleerd worden door middel van thermische behandelingen. Hierdoor zal een aaneengesloten oppervlak ontstaan.

 

Hygienic

Voor kritische ruimtes waaronder operatiekamers, laboratoria en apotheken is het belangrijk dat de ruimte steriel en hygiënisch is. M-Wall Hygienic is daarom de perfecte oplossing voor deze en andere geclassificeerde ruimten.

 

Corner

M-Wall Corner is de nieuwste innovatieve toevoeging aan het M-Wall assortiment, speciaal ontworpen als kant-en-klare hoekbeschermers voor optimale bescherming en esthetiek. Deze hoekbeschermers, vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals PVC en EPDM, bieden perfecte bescherming tegen stoten.

 

M-Wall staat klaar voor haar klanten

De doelstellingen van M-Wall is om een toegevoegde waarde voor onze klanten te leveren, innovatief en leidend te zijn in ons marktsegment, zonder hiërarchische structuur en vooroordelen, integer met een enthousiast team in een lerende organisatie samen te werken en een bijdrage te leveren aan ecologische vraagstukken.

De klant staat centraal bij M-Wall en zijn vraagstukken zijn onze passie.

Heeft u vragen voor of over ons, neem dan eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of bel even naar +31 850 188 500, wij staan u graag te woord.

Over M-Wall