M-Wall Corner

M-Wall Corner is de nieuwste innovatieve toevoeging aan het M-Wall assortiment, speciaal ontworpen als kant-en-klare hoekbeschermers voor optimale bescherming en esthetiek. Deze hoekbeschermers, vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals PVC en EPDM, bieden perfecte bescherming tegen stoten.

Elk model binnen M-Wall Corner is zorgvuldig ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om functionaliteit, duurzaamheid of esthetische afwerking. Kies uit vier uiteenlopende modellen en personaliseer uw ruimte met verschillende kleuropties. Ga voor de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met M-Wall Corner.

Model CS01 en CS02 zijn beschikbaar in de kleuren grijs en off-white. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.Ontdek de Nieuwe M-Wall Corner Collectie

Voor wie op zoek is naar hoogwaardige, kant-en-klare oplossingen voor wand- en hoekbescherming, is de M-Wall Corner collectie een innovatie om naar uit te kijken. De serie, bestaande uit vier unieke modellen, combineert functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

CS-01

Deze 90 graden hoek is een krachtige, homogene oplossing voor je wand. De M-Wall CS01, gemaakt van 2 mm dik PVC, biedt de mogelijkheid om op diverse hoogtes aan te passen. Met een subtiel ontwerp en een afgeschuinde vellingrand is deze hoek niet alleen esthetisch verantwoord maar ook praktisch. Leverbaar in lengtes van 1.500 mm of 3.000 mm en verpakt in eenheden van 10 stuks, zorgt de M-Wall CS01 voor een naadloze integratie in elke ruimte.

CS-02

Met een sterke aluminium kern en een afdekkap van homogene pvc is de M-Wall CS-02 een robuuste keuze voor elk interieur. Net als de CS01 is deze 90 graden hoek leverbaar in lengtes van 1.500 mm of 3.000 mm. En voor een verfijnde afwerking komt de CS-02 met een apart afdekkapje met afgeronde zijden.

HD-01

Voor de ruimtes waar extra bescherming nodig is, biedt de M-Wall HD-01 een verzwaarde, stootvaste oplossing. Vervaardigd uit het duurzame EPDM, heeft deze hoek ook twee opvallende, gele reflecterende strips voor extra veiligheid. Ook als de andere modellen, biedt het de flexibiliteit in lengte, van 1.500 mm tot 3.000 mm.

HD-rail

De M-Wall HD-rail gaat verder dan alleen hoekbescherming. Deze stootband, eveneens gemaakt van stootvast EPDM, is ideaal voor ruimtes die extra bescherming nodig hebben. Met twee gele reflecterende strips en een royale dikte van 20 mm, combineert de HD-rail veiligheid en design.

Aanvullende voordelen

 • Kant-en-klaar: Deze modellen zijn ontworpen met het oog op gemak. Ze zijn eenvoudig te monteren en aan te passen aan uw ruimte.
 • Duurzaam: Elk model is volledig recyclebaar.
 • Esthetisch: Subtiele ontwerpen met aandacht voor details zoals afgeschuinde randen en afdekkapjes.

Meer informatie nodig?
Duik dieper in de technische details van onze M-Wall Corner collectie. Download onze uitgebreide brochure voor alle modellen en kleuropties. Er zijn ook technische tekeningen beschikbaar voor download.

Naam Omschrijving Download

M-Wall Corner | Leaflet

M-Wall Corner is de nieuwste innovatieve toevoeging, speciaal ontworpen als kant-en-klare hoekbeschermers voor optimale bescherming en uitstraling.

M-Wall HD-rail is een homogene verzwaarde stootband van 20 mm dik, vervaardigd uit zeer stootvaste EPDM. De stootband is voorzien van 2 gele reflecterende strips. De stootbanden zijn eenvoudig op diverse maten aan te passen en voor de uiteinden zijn afdekkapjes bij te bestellen. De onzichtbare montage kan eenvoudig worden gedaan middels schroeven en een montagekit. De rails hebben een verpakkingseenheid van 5 stuks per eenheid. Alle materialen zijn volledig te recyclen.

Eigenschappen Waarde
Dikte 20 mm
2 Maten 150 x 3000 mm
Materiaal EPDM
Kleuren Zwart met twee gele reflecterende strips
Kleuren afdekkapje Zwart
Brandclassificatie B-s2,d0
Installatie Mechanisch onzichtbaar

M-Wall HD-01 is een homogene verzwaarde 90 graden hoek vervaardigd uit zeer stootvaste EPDM. De hoeken met reflecterende strips zijn eenvoudig op diverse hoogtes aan te passen. Voor de afwerking van de bovenzijde is er een apart PVC afdekkapje met afgeronde zijden bij te bestellen. De onzichtbare montage kan eenvoudig worden gedaan middels schroeven en montagekit. De hoeken en afdekkapjes hebben een verpakkingseenheid van 5 stuks per eenheid. Alle materialen zijn volledig te recyclen

Eigenschappen Waarde
2 Maten 50 x 50 x 1500 mm
50 x 50 x 3000 mm
Materiaal EPDM
Kleuren Zwart met twee gele reflecterende strips
Kleuren afdekkapje Zwart
Brandclassificatie B-s2,d0
Installatie Mechanisch onzichtbaar

Met een sterke aluminium kern en een afdekkap van homogene pvc is de M-Wall CS-02 een robuuste keuze voor elk interieur. Net als de CS01 is deze 90 graden hoek leverbaar in lengtes van 1.500 mm of 3.000 mm. En voor een verfijnde afwerking komt de CS-02 met een apart afdekkapje met afgeronde zijden.

Eigenschappen Waarde
Dikte afdekkapje 2 mm
Maten 50 x 50 x 1500 mm
50 x 50 x 3000 mm
Materiaal PVC licht reliëf
Kleuren Gebroken wit
Lichtgrijs
Kleuren afdekkapje Off-white
Lichtgrijs
Hoeken Afgerond
Installatie Onzichtbaar (kern van geëxtrudeerd aluminium)

Deze 90 graden hoek is een krachtige, homogene oplossing voor je wand. De M-Wall CS01, gemaakt van 2 mm dik PVC, biedt de mogelijkheid om op diverse hoogtes aan te passen. Met een subtiel ontwerp en een afgeschuinde vellingrand is deze hoek niet alleen esthetisch verantwoord maar ook praktisch. Leverbaar in lengtes van 1.500 mm of 3.000 mm en verpakt in eenheden van 10 stuks, zorgt de M-Wall CS01 voor een naadloze integratie in elke ruimte.

Eigenschappen Waarde
Dikte 2 mm
Maten 50 x 50 x 1500 mm
50 x 50 x 3000 mm
Materiaal PVC licht reliëf
Kleuren Off-white
Lichtgrijs
Brandclassificatie B-s2,d0
Hoeken Afgerond
Installatie Onzichtbaar met kit / tape

M-Wall Design

M-Wall Design is een innovatieve design wandbekleding. De unieke wandpanelen zorgen voor een dynamische sfeer in de ruimte en brengen de wand tot leven. Door de panelen koud tegen elkaar aan op de wand te installeren, ontstaat er een aaneengesloten patroon met een uniek effect.Over M-Wall Design

De design panelen worden vervaardigd uit bamboevezel. Dit zorgt ervoor dat de wandpanelen sterk, maar toch licht van gewicht zijn en eenvoudig zijn aan te brengen.

De 3D wandpanelen zijn 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn en sluiten daarmee naadloos aan bij de hedendaagse eisen aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Nadat de muur bekleed is met de M-Wall Design wandpanelen, kunnen deze eenvoudig in ieder gewenste kleur worden afgewerkt, middels verven of spuiten.

Akoestiek

Het M-Wall Design paneel heeft aan de voorzijde een reliëf en is aan de achterzijde hol, wat een geluiddempend effect creëert. Door het reliëf aan de voorzijde van de panelen, wordt de directe geluidsweerkaatsing afgebroken en ontstaat er een aangename galm in de ruimte.

Voordelen van M-Wall Design

 • Geluiddempende isolatie
 • Voldoet aan de hoogste brandklasse S1
 • 100% ecologische, geproduceerd uit duurzame grondstoffen
 • Sterk, met een hoge drukbelasting
 • Diverse designs
 • Direct een dynamisch effect
Eigenschappen   Standaard    Classificatie
Ontvlambaarheid EN 13501 B, S1, do
Dikte van materiaal EN 428 1,5 mm
Brix-waarde 1.2mm 275 g/pcs
Waves 1.3 mm 275 g/pcs
Flux 1.5 mm 550 g/pcs
Sand 1.4 mm 550 g/pcs
Drops 1.3 mm 1200 g/pcs
Wind 1.1 mm 235 g/pcs
Scale 1.2 mm 275 g/pcs
Stone 1.2 mm 550 g/pcs
Dike 1.0 mm 235 g/pcs
Mist 1.2 mm 275 +A1g/pcs

 

Naam Omschrijving Download

M-Wall Design | Leaflet

M-Wall Design is een uniek 3D wandpaneel. Elke paneel heeft zijn eigen design en formaat die een unieke uitstraling geeft aan elke muur.

M-Wall Basic

M- Wall Basic is een innovatieve en economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De PC/ABS formulering is chloride- en broom vrij, voldoet aan  de strenge EN 13501 brandklasse en bereikt een B-s1-d0 certificaat.Over M-Wall Basic

Door de unieke productsamenstelling is de M-Wall Basic ondanks zijn dikte van 1,7 mm erg slag- en stootvast en beschermt de wandopbouw tegen externe beschadigingen. De niet-glanzende, zijde matte oppervlakte zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de hoge dichtheid van de PC/ABS blend is de M-Wall Basic antibacterieel, eenvoudig te reinigen en goed bestand tegen diverse chemisch oplossingen en reinigingsproducten. 

De M-Wall Basic is eenvoudig te installeren als wand-, hoek- of deurbescherming. Een kostenefficiënte oplossing voor ruimtes met verhoogde kans op beschadigingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgcentra, onderwijsinstellingen, cleanrooms, luchthavens, distributiecentra en opslagruimtes.

Voordelen van M-Wall Basic

 • Hoogste brandcertificering B-s1,d0
 • Homogene PC/ABS blend
 • Antibacterieel
 • Geen storende kras- en stootschade meer
 • Thermisch buigen van hoeken en kolommen mogelijk
 • Niet glanzend door de fijne oppervlaktestructuur
 • Eenvoudig te reinigen
 • Hoge chemische bestendigheid
 • Levering met installatie mogelijk
Eigenschappen Normering Waarde
Dikte EN 428 1,7 mm
Standaard afmeting EN 482 3000×1300 mm
Dichtheid EN 1183 1,28 gr/cm3
Brandklasse EN 13501-1 B-s1,d0
Treksterkte EN 527-2/50 60 Mpa
Treksterkte druk ISO 527-2 3100 KJ/m2
Antibacterieel ISO 22196 Actief antibacterieel
Recyclebaar 100%
Naam Omschrijving Download

M-Wall Basic | Collectie

Bekijk in onze brochure de kleurmogelijkheden en de diversiteit in onze M-Wall basic collectie.

M-Wall Basic | Leaflet

M-Wall Basic is een innovatieve en economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. In de brochure lees je hier meer over.

M-Wall Basic | STABU bestektekst

Lees hier alle informatie, specificaties en eigenschappen over de M-Wall basic antibacteriële wandbescherming. 

M-Wall Basic

M- Wall Basic is een innovatieve en economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. De PC/ABS formulering is chloride- en broom vrij, voldoet aan  de strenge EN 13501 brandklasse en bereikt een B-s1-d0 certificaat.Over M-Wall Basic

Door de unieke productsamenstelling is de M-Wall Basic ondanks zijn dikte van 1,7 mm erg slag- en stootvast en beschermt de wandopbouw tegen externe beschadigingen. De niet-glanzende, zijde matte oppervlakte zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de hoge dichtheid van de PC/ABS blend is de M-Wall Basic antibacterieel, eenvoudig te reinigen en goed bestand tegen diverse chemisch oplossingen en reinigingsproducten. 

De M-Wall Basic is eenvoudig te installeren als wand-, hoek- of deurbescherming. Een kostenefficiënte oplossing voor ruimtes met verhoogde kans op beschadigingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgcentra, onderwijsinstellingen, cleanrooms, luchthavens, distributiecentra en opslagruimtes.

Voordelen van M-Wall Basic

 • Hoogste brandcertificering B-s1,d0
 • Homogene PC/ABS blend
 • Antibacterieel
 • Geen storende kras- en stootschade meer
 • Thermisch buigen van hoeken en kolommen mogelijk
 • Niet glanzend door de fijne oppervlaktestructuur
 • Eenvoudig te reinigen
 • Hoge chemische bestendigheid
 • Levering met installatie mogelijk
Eigenschappen Normering Waarde
Dikte EN 428 1,7 mm
Standaard afmeting EN 482 3000×1300 mm
Dichtheid EN 1183 1,28 gr/cm3
Brandklasse EN 13501-1 B-s1,d0
Treksterkte EN 527-2/50 60 Mpa
Treksterkte druk ISO 527-2 3100 KJ/m2
Antibacterieel ISO 22196 Actief antibacterieel
Recyclebaar 100%
Naam Omschrijving Download

M-Wall Basic | Collectie

Bekijk in onze brochure de kleurmogelijkheden en de diversiteit in onze M-Wall basic collectie.

M-Wall Basic | Leaflet

M-Wall Basic is een innovatieve en economische wandbescherming samengesteld uit een homogene PC/ABS blend. In de brochure lees je hier meer over.

M-Wall Basic | STABU bestektekst

Lees hier alle informatie, specificaties en eigenschappen over de M-Wall basic antibacteriële wandbescherming.