Hoogwaardige wandbekleding voor nieuwbouw projecten

Ziekenhuizen, (privé)klinieken, laboratoria, cleanrooms, verzorgingshuizen en andere zorgomgevingen stellen doorgaans hoge eisen aan hun wandbekleding. Denk bijvoorbeeld aan een optimale hygiëne, reinigbaarheid, stoot- en krasvastheid en duurzaamheid. De hoogwaardige wandbekledingen en wand- en hoekbeschermingen van M-Wall spelen hier maximaal op in, ook voor nieuwbouw projecten.

 

Producten ontwikkeld voor high en low care omgevingen

De wandbekledingen en deur– en hoekbeschermingen van M-Wall zijn ontwikkeld voor de highcare zorg, maar komen ook in lowcare omgevingen optimaal tot hun recht. Met de M-Wall Hygienic, M-Wall Protect en M-Wall Design productseries biedt M-Wall voor iedere ruimte en iedere projectvraag een passende oplossing.

Van de OK en cleanroom tot en met de (ziekenhuis)apotheek, patiëntenkamer, wachtruimte of (transport)gang. De panelen van M-Wall kunnen dienst doen als lambrisering, volledige wand, bed-achterwand, stootrand, schopplaat, deurbescherming en/of hoekbescherming. Doordat het mogelijk is om diverse panelen integraal te koppelen, ontstaat een esthetisch en rustig geheel. De kunststof panelen hebben een natuurlijke uitstraling en gaan naadloos op in hun omgeving.

 

Op maat geproduceerde oplossingen

Specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen zijn geen enkel probleem. In onze werkplaats in Eindhoven kunnen we hoeken en rondingen thermisch vormen, waarmee we het aantal naden in een project tot een minimum reduceren. Zo zorgen wij ervoor dat onze producten altijd passend zijn voor de ruimte waarin ze geplaatst worden.

 

Producten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Naast nieuwbouwprojecten lenen de panelen van M-Wall zich ook uitstekend voor renovaties. Wat uw project ook is, M-Wall heeft de oplossing voor u op het gebied van wandbekleding. U kunt bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden.

Muurbescherming van M-Wall.
Foto met deur.
Foto van verpleegafdeling.
Hygiënische wandafwerking