Een cleanroom die voldoet aan alle eisen

In geclassificeerde ruimten gelden hoge eisen ten aanzien van materialisatie en integrale detailleringen. Dit geldt voor diverse afwerkingsproducten, de reinigbaarheid en de veiligheid van de toegepaste producten. Deze diversiteit van geclassificeerde ruimten neemt meer en meer toe. Hierom is een cleanroom niet enkel meer hoofdzakelijk in de geneesmiddelensector, de electroconductive en de zorg, maar ook de eisen in de voedingsindustrie zijn sterk aangescherpt. Vele voedingsproducten en levensmiddelen worden inmiddels in ‘cleanroom’ omstandigheden geproduceerd.  

 

Actief antibacteriële wandafwerking voor een cleanroom

Alle M-Wall producten zijn in samenspraak met gebruikers en ontwerpers specifiek ontwikkeld voor deze omgevingen. Deze voldoen aan de diverse vereisten voor toepassing in onderzoekslaboratoria en productieruimten in de farmaceutische industrie, de voedselindustrie en de humane en of veterinaire onderzoeks- en/of onderwijs gebouwen.

Onze hygienic collectie is specifiek ontwikkeld om pragmatisch een hoogwaardige ‘flush wandafwerking’ te realiseren die voldoet aan de strengste eisen qua reinigbaarheid en desinfectie. Deze wandafwerking wordt vrijwel volledig naadloos in bestaande en of nieuwe cleanrooms geïnstalleerd.

 

Passende wandafwerking voor elke situatie

Alle M-Wall producten zijn volledig emissievrij, vrij van BPA’s en door en door in de massa opgebouwd. Door deze hoge dichtheid zijn de producten optimaal reinigbaar, nemen geen residuen op en zijn hebben een zeer hoge chemische bestendigheid. Daarnaast zijn alle M-Wall producten volledig te recyclen leveren een bijdrage aan circulaire doelstellingen.

Door de ruime ervaring in de cleanroom markt, heeft M-Wall diverse individuele moduleermogelijkheden ontwikkeld. Denk aan in- en uitwendige hoeken, werkstations en andere gebruikers specifieke detailleringen welke in M-Wall producten gemoduleerd kunnen worden.

 

Stel uw vraag aan de specialisten van M-Wall

Voor een individueel en vakkundig advies kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar voor u om uw vragen te beantwoorden. Zij leggen u graag alles uit over de specifieke toepassing van onze wandoplossingen en helpen u hier graag mee verder! Wij horen graag van u.

Hoekbescherming
Hygiënische wandafwerking
Wand- en deurbescherming van M-Wall.
Schone ruimte.