M-Wall introduceert met trots de nieuwste innovatie in ons assortiment: M-Wall Corner hoekbeschermers. M-Wall Corner is speciaal ontworpen als kant-en-klare hoekbeschermers voor optimale bescherming en esthetiek. Deze hoekbeschermers, vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals PVC en EPDM, bieden perfecte bescherming tegen stoten.

Balans tussen functionaliteit en stijl

M-Wall Corner staat voor een ongeëvenaarde combinatie van bescherming en design. Vervaardigd uit de meest duurzame materialen zoals PC/ABS, PET-G en PVC, bieden deze hoekbeschermers de perfecte bescherming tegen dagelijkse stoten en slijtage, essentieel voor drukbezochte ruimtes. Elk model binnen deze collectie is ontworpen om niet alleen praktisch te zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Kant-en-klare oplossing

M-Wall Corner is ontwikkeld met het oog op gemak en efficiëntie. Deze hoekbeschermers zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar bieden ook een langdurige bescherming tegen schade. Zo blijven uw ruimtes langer mooi en veilig, wat essentieel is in omgevingen waar hygiëne en duurzaamheid voorop staan.

Duurzaamheid en esthetiek hand in hand

Bij M-Wall gaat innovatie hand in hand met duurzaamheid. Elk model in de M-Wall Corner collectie is volledig recyclebaar. De zorgvuldige keuze van materialen en het ontwerp met aandacht voor details zoals afgeschuinde randen en afdekkapjes, zorgen ervoor dat elke M-Wall Corner niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan uw ruimte.

Meer informatie en technische specificaties

Benieuwd naar de technische details of wilt u meer weten over hoe de M-Wall Corner collectie uw ruimtes kan beschermen? Bekijk de M-Wall Corner leaflet voor alle informatie over de modellen, kleuropties en technische tekeningen, of bekijk onze andere technische documenten.


Terug naar nieuwsoverzicht