M-Wall en Tarkett

M-Wall & Tarkett bundelen krachten

M-Wall en Tarkett zullen vanaf heden de krachten bundelen om gezamenlijk wandafwerkings-producten aan te bieden in de internationale markt. Tarkett, een wereldleider op het gebied van innovatieve en duurzame vloer- en sportoppervlakoplossingen, kondigt aan dat het een meerderheidsbelang heeft verkregen in M-Wall, specialist op het gebied van hoogwaardige beschermingsoplossingen.

M-Wall heeft een unieke expertise ontwikkeld in het gebruik van PET als component voor wandpanelen, terwijl het voldoet aan de hoogste brandtesten (Bs1-d0). Aangezien PET makkelijk is te recyclen en een betere hygiëne en eenvoudigere reiniging mogelijk maakt, sluit dit nieuwe aanbod volledig aan bij Tarkett zijn duurzaamheidsplan en verbintenis om zijn klanten te ondersteunen bij gezondheids- en schoonmaakprotocollen.

“De krachten bundelen met Tarkett is een natuurlijke stap, omdat we allebei de gezondheidszorg en het onderwijs ondersteunen met een kwalitatief hoogstaand en complementair aanbod“, voegt Michael Simon, oprichter van M-Wall, toe. “Onze klanten zullen profiteren van de expertise van twee erkende spelers, ondersteund door Tarkett’s lange ervaring in deze kernsegmenten. Samen met een brede verkoop- en operationele aanwezigheid.”

Met deze strategische operatie versterkt Tarkett zijn aanbod voornamelijk in de segmenten gezondheidszorg en onderwijs en vult het zijn aanbod aan met wandpanelen en specifieke installatieondersteuning. Tarkett kan nu geïntegreerde oplossingen van vloer tot wand aanbieden, die voldoen aan de hoogste brandclassificaties (Bs1-d0) voor wanden op basis van polymeren in de meest veeleisende toepassingen (operatiekamers, clean rooms, laboratoria, gangen met veel verkeer).

“We zijn zeer verheugd om dit nieuwe hoofdstuk voor zowel Tarkett als M-Wall aan te kondigen,” zegt Edouard de la Cotardière, VP Marketing & Digital Tarkett EMEA. “Deze deal illustreert het streven van Tarkett om onze cliënten een hoge waarde te bieden met de uitbreiding van ons productaanbod, inclusief ondersteuning bij installatie / technical support, evenals onze voortdurende aandacht voor de gezondheidszorg en het onderwijs.” 

M-Wall Logo Navy

Voor het contact met onze huidige relaties, gaat er niets veranderen. Voor vragen, bestellingen en offertes kunt u te allen tijde contact met ons opnemen zoals u bent gewend via +31(0)850 18 85 00 of via info@mwall.eu

Ook het aanvragen van stalen, via de stalen-module blijf onveranderd.


Terug naar nieuwsoverzicht