Hygiënische wandafwerking van M-Wall

Hygiënische wanden beschermen tegen invloeden van buitenaf

Operatiekamers, cleanrooms en andere kritische ruimtes in ziekenhuizen, laboratoria of apotheken hebben heel wat te verduren. Ze worden dagelijks blootgesteld aan agressieve chemicaliën en lopen regelmatig kras- en stootschade op door verplaatsing van karren, rolstoelen of ander verkeer. Dit geeft al gauw een rommelige en onveilige indruk, wat u ten allen tijde wilt voorkomen.

Hygiënische wanden zijn daarom essentieel in deze omgevingen. De wanden moeten bestand zijn tegen chemicaliën en andere potentieel beschadigende factoren. Met onze muurbescherming blijft uw ruimte niet alleen schoon en veilig, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Hygiënische wandafwerking helpt u dit soort ruimtes, waar hoge hygiëne eisen van toepassing zijn, zo veilig mogelijk in te richten en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het gebruik van hygiënische wandafwerking zorgt ervoor dat uw wanden gemakkelijker te reinigen zijn, wat de algehele hygiëne in uw faciliteit verhoogt. Bovendien draagt hygiënische wandafwerking bij aan de duurzaamheid van uw ruimte, aangezien het de wanden beschermt tegen schade.

Bij M-Wall bent u aan het juiste adres voor praktische en kostenefficiënte wandafwerking die bijdraagt aan een hygiënische, veilige en blijvend mooie omgeving. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor hygiënische wanden of hygiënische wandafwerking, M-Wall heeft de expertise en producten om aan uw behoeften te voldoen.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  Hygiënische wandafwerking
  Wand- en deurbescherming van M-Wall.
  Schone ruimte.

  Actief antibacterieel

  De hygiënische wandafwerking van M-Wall is niet zomaar een wandafwerking; het is actief antibacterieel. Dit betekent dat 99.99% van alle E-coli en MRSA bacteriën binnen 24 uur wordt gedood. Hiermee vormt onze hygiënische wandafwerking een frontlinie in de strijd tegen schadelijke bacteriën en infecties. Hierdoor kunnen risicovormende bacteriën zich niet op het oppervlak ontwikkelen en voorkomt u verspreiding.

  Bovendien hebben de hygiënische wanden van M-Wall een hoge chemische bestendigheid. Ze zijn in staat om de invloed van diverse agressieve chemicaliën te weerstaan, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en levensduur van uw ruimte.

  Maar de voordelen van onze hygiënische wanden houden hier niet op. Ze zijn ook ontworpen met onderhoudsgemak in gedachten, en zijn daardoor eenvoudig te reinigen. Dit bespaart u tijd en moeite in het onderhoud van uw ruimtes. Zo creëert u niet alleen een veilige, maar ook een nette en hygiënische omgeving. Een omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak kan voelen, dankzij de hygiënische wandafwerking en hygiënische wanden van M-Wall!

  De M-Wall Hygienic is geschikt voor toepassing in operatiekamers en nevenruimten, laboratoria en apotheken, centrale sterilisatie en andere geclassificeerde ruimten. Deze hygiënische wandafwerking is actief antibacterieel, heeft een extreem hoge chemische bestendigheid en is erg veilig met brandklasse B-s2,d0. Kortom, met de M-Wall Hygienic kiest u voor een hoogwaardige hygiënische wandafwerking die hygiëne, veiligheid en duurzaamheid garandeert.

  Hygiënische wandafwerking voor diverse ruimtes

  Actief anti-bacterieel

  Eenvoudig onderhoud

  Voldoet aan alle eisen!

  Hygiënische wandafwerking op maat

  De hygiënische wanden van M-Wall zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maken we op maat voor iedere specifieke ruimte.

  Bovendien zijn onze hygiënische wanden veelzijdig in gebruik. Ze kunnen eenvoudig worden gebruikt als lambrisering, stootbescherming, bed-achterwanden, deurplaten of zelfs als plintafwerking. Terwijl hygiëne en veiligheid onze topprioriteit zijn, begrijpen we dat het oog ook wat wil!

  Bij M-Wall maken we de hygiënische wanden een integraal onderdeel van het interieur door ze thermisch te buigen en te verwerken tot een passend geheel. Of u nu op zoek bent naar een opvallend designelement of een subtiele afwerking, onze hygiënische wanden kunnen aan uw behoeften voldoen.

  Bovendien staan we altijd klaar om met u en eventueel uw architect mee te denken bij het ontwerp van specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen. Ons doel is om een hygiënische wandafwerking te creëren die naadloos aansluit op uw interieur en bijdraagt aan een veilige, hygiënische omgeving.

  M-Wall Hygienic
  Off-White 16.9016

  M-Wall Hygienic Light Pistachio 16.9062

  M-Wall Hygienic
  Light Grey 16.7040

  M-Wall Hygienic
  Ocean Blue 16.0651

  Download onze brochure

  M-Wall regelt het voor u!

  Wij bieden een passende oplossing voor iedere ruimte en iedere projectvraag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem contact met ons op. Of wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!