Hygiënische wandafwerking van M-Wall

Hygiënische wanden beschermen tegen invloeden van buitenaf

Operatiekamers, cleanrooms en andere kritische ruimtes in ziekenhuizen, laboratoria of apotheken hebben heel wat te verduren. Ze worden dagelijks blootgesteld aan agressieve chemicaliën en lopen regelmatig kras- en stootschade op door verplaatsing van karren, rolstoelen of ander verkeer. Dit geeft al gauw een rommelige en onveilige indruk, wat u ten allen tijde wilt voorkomen. Hygiënische wandafwerking helpt u dit soort ruimtes, waar hoge hygiëne eisen van toepassing zijn, zo veilig mogelijk in te richten en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 

Bij M-Wall bent u aan het juiste adres voor praktische en kostenefficiënte wandafwerking die bijdraagt aan een hygiënische, veilige en blijvend mooie omgeving.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy

  Lees de Privacy Policy

  Hygiënische wandafwerking
  Wand- en deurbescherming van M-Wall.
  Schone ruimte.

  Actief antibacterieel

  De hygiënische wandafwerking van M-Wall is actief antibacterieel. Dit betekent dat 99.99% van alle E-coli en MRSA bacteriën binnen 24 uur wordt gedood. Hierdoor kunnen risicovormende bacteriën zich niet op het oppervlak ontwikkelen en voorkomt u verspreiding. Bovendien hebben de hygiënische wanden een hoge chemische bestendigheid en zijn ze eenvoudig te reinigen. Zo creëert u niet alleen een veilige, maar ook een nette en veilige omgeving.

  De M-Wall Hygienic is geschikt voor toepassing in operatiekamers en nevenruimten, laboratoria en apotheken, centrale sterilisatie en andere geclassificeerde ruimten. Deze hygiënische wandafwerking is actief antibacterieel, heeft een extreem hoge chemische bestendigheid en is erg veilig met brandklasse B-s2,d0.

  Hygiënische wandafwerking voor diverse ruimtes

  Actief anti-bacterieel

  Eenvoudig onderhoud

  Voldoet aan alle eisen!

  Hygiënische wandafwerking op maat


  De hygiënische wanden van M-Wall zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maken we op maat voor iedere specifieke ruimte.

  Zo zijn ze ook eenvoudig te gebruiken als lambrisering, stootbescherming, bed-achterwanden, deurplaten of zelfs als plintafwerking. Hygiëne en veiligheid staan hierbij voorop, maar het oog wil natuurlijk ook wat!

  Bij M-Wall maken we de hygiënische wanden onderdeel van het interieur door ze thermisch te buigen en verwerken tot een passend geheel.

  Voor het ontwerp van specifieke detailleringen en bijzondere vormgevingen denken we bovendien graag mee met u en eventueel uw architect. 

  M-Wall Hygienic
  Off-White 16.9016

  M-Wall Hygienic Light Pistachio 16.9062

  M-Wall Hygienic
  Light Grey 16.7040

  M-Wall Hygienic
  Ocean Blue 16.0651

  Download onze brochure

  M-Wall regelt het voor u!

  Wij bieden een passende oplossing voor iedere ruimte en iedere projectvraag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Neem contact met ons op. Of wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden? Hier leest u alles over M-Wall!